Tuesday, April 20, 2010

MY NEW LIFE AT MEGALOPOLIS S%T#U

Dalam hidop gua. Gua habiskan separuh idop gua dengan berhibernasi bersama rodriguez. Separuh lg untuk aktiviti gua yang lain2 termasuk part-time siak masjid dan pekerjaan lain yg terpaksa gua rahsiakan demi maruah nusa dan bangsa.

sepanjang gua sedut oksigen di timur Gua da addict kt coconut shake. Sudah hampir 4 moon gua berhijrah kt kota metropolitan megalopolis setiu dan secara matematik gua habiskan paru2 gua dengan menikmati coconut shake lpas main futsal dgn kawan2 gua sebanyak(refer to the below calculation):

sebulan ada 4 minggu
seminggu sekali main futsal
setiap kali balik futsal singgah pasar malam beli coconut shake

= 4 x 1= 4 (mksudnya gua minum coconut shake 4 kali seminggu)

Mathematic mmg mencanang kepala hotak gua mlm2 gini(kal ho na ho on air)

Dan pemikiran kepala hotak gua sudah mula diracuni virus influenza THR.eVERYDAY I LISTEN TO THR. eh lahabau pnye keybord. apsal caps lock tibe2. sori. gua malas nk backspace....gini lah pendek ceritanya. gua proceed berasaskan konsep analogi. Kalau di Mesir ada Piramid. India ada Taj Mahal. Tapi di tempat gua, kami masyarakat di sini ada Thr... Gua bergantung hidop pada Thr. 'Thr adalah cahaya hidup kami'. Gua syak masyarakat disini guna tagline ni..... agak pnjang kalau gua nk bercerita ttg thr. tp percayalah gua adalah salah seorang penyumbang x ikhlas utk radio ini. thannk you

footnote:
rodriguez: nama bantal panjang gua

1 comments:

NADIRA SALIM said...

muahahah~~
oits lama tak hapdet ek..
bz bebenor..
:)